مواد سمی که به تازگی در سیب زمینی درجه یک کشف شده است

در اینجا مدل های مختلفی از سیب زمینی درجه یک برای رشد در باغ با ویژگی های آنها آورده شده است: زمان رشد، عملکرد، ذخیره سازی، مقاومت در برابر کپک، گوشت و استفاده در پخت و پز.

سیب زمینی زودرس یا سیب زمینی زودرس؟

مراقب باشید سیب زمینی زودرس را با سیب زمینی زودرس اشتباه نگیرید.

زودرس بودن با زمان کشت مرتبط است.

زمان کاشت بین کاشت غده ها و برداشت سیب زمینی بسته به رقم کم و بیش طولانی است:

ارقام اولیه حدود 90 روز پس از کاشت سیب زمینی برداشت می شوند.

ارقام نیمه زودرس یا (نیمه زودرس) قبل از 110 روز کشت برداشت می شوند.

گونه های نیمه دیر (یا نیمه دیررس) پس از حدود 120 روز کشت برداشت می شوند .

واریته های دیررس پس از 120 روز کشت برداشت می شوند.

پرایورها، سبزیجات خیلی زود برداشت می شوند.

سیب زمینی

سبزیجات اولیه که به آنها “سبزیجات کوچک” نیز گفته می شود، زودتر و قبل از بلوغ کامل برداشت می شوند.

این برداشت زود هنگام منجر به سبزیجات کوچکتر با پوست نازک تر می شود.

سیب زمینی های اولیه، با چرخه طبیعی کوتاه، خود را برای کشت “اوایل” بسیار مناسب می دانند.

سیب زمینی عرقی چیست؟

هر چه یک سیب زمینی چرخه رشد طولانی تری داشته باشد، مدت بیشتری باقی می ماند.

بنابراین سیب زمینی های زود کاشت یا زود کاشت باید نسبتاً زود پس از برداشت خورده شوند.

سیب زمینی های دیر یا نیمه دیرتر را می توان برای مدت طولانی تری نگهداری کرد، مخصوصاً در زمستان در قفسه.

بنابراین سیب زمینی دیررس سیب زمینی ظروفی است .

سیب زمینی زودرس (کمتر از 90 روز)
آماندا
بازده به اندازه کافی خوبحفاظتفقیرصندلیبسته شدکار آشپزخانهبخارپز، سالاد.

این هیبرید حاصل از واریته‌های «شارلوت» و «ماریانا» یکی از ملکه‌های نخستین‌ها است.

یک چرخه کشت فوق‌العاده کوتاه، غده‌های زیبایی با پوست زرد و گوشت زرد کم‌رنگ، با کیفیت آشپزی عالی، برای مصرف فوری تولید می‌کند.