ادویه رستورانی ماهی سالمون کیلویی رازی که به دنبال آن بودید

آیا می دانستید که بیشتر ماهی های سرد شده در قفسه ها ماهی سالمون کیلویی، ماهی قزل آلا، ماهی قزل آلا، ماهی ماهی، باس دریایی، تیلاپیا، پانگاسیوس در اسارت در مزارع پرورش ماهی ویژه پرورش داده می شوند؟

به این گونه ماهی ها محصول آبزی پروری می گویند.

از نظر ظاهری با وحشی تفاوتی ندارد.

فن آوری های مدرن به آن اجازه می دهد تا با نسبت معینی از پروتئین و چربی، اندازه و رنگ گوشت مورد نیاز رشد کند.

اما او نمی تواند طیف کاملی از مواد مغذی را به اندازه یک ماهی وحشی دریافت کند.

در واقع، اغلب مزرعه از خوراک مصنوعی تغذیه می کند، کمی حرکت می کند و در یک مخزن پرجمعیت زندگی می کند.

اما ماهی های وحشی در دریاها، اقیانوس ها، رودخانه ها صید می شوند.

در شرایط طبیعی رشد می کند: زیاد حرکت می کند، مسافت های طولانی را شنا می کند، در برابر جریان ها و تغییرات دمای آب مقاومت می کند، عناصر مفید میکرو و ماکرو لازم برای رشد و نمو را جمع می کند.

ماهی

طبیعت همیشه هر کاری را بهتر از انسان انجام می دهد.

بنابراین، اگر روی برچسب “محصول آبزی پروری” را می خوانید، بدانید که این ماهی هرگز مانند همتایان وحشی خود “به کمال” زندگی نکرده است.

اما انتخاب نهایی همیشه با مصرف کننده است.

در یک یادداشت! در شرایط مصنوعی، رشد ماهی های وحشی مانند ماهی قزل آلا خاور دور، هالیبوت، ماهی خال مخالی اقیانوس اطلس، پولاک، باس دریایی، ناواگا غیرممکن است.

این کلیشه وجود دارد که بهترین ماهی سرد است.

بحث کردن با آن سخت است، اما هنوز تازه گرفتار شده است.

اما روسیه کشور بزرگی است و مسافت تا مناطق ماهیگیری اغلب هزاران کیلومتر است.

بنابراین، مطمئن ترین و در بیشتر موارد تنها راه ممکن برای تحویل ماهی، انجماد است. با انجماد مناسب، تمام طعم و خواص غذایی ماهی حفظ می شود.

اما با ارجحیت به یک محصول سرد، خطر این را دارید که ماهی نه تازه، بلکه یخ زده (ذوب شده) دریافت کنید، و اگر یک بار منجمد شده باشد، خوب است.

به هر حال، بیشتر محصولات ماهی که در فروشگاه های ما ارائه می شود، بلافاصله پس از صید شدن در کشتی با استفاده از فناوری انجماد شوک، منجمد می شوند.