اگر به دنبال یک نوشیدنی عجیب و غریب برای همراهی نان تست خود هستید، می توانید چای دبش 100 گرمی را امتحان کنید.
از جمله چای های کمیاب با رایحه های معطر و طعمی لذیذ می توان به چای سفید و چای زرد اشاره کرد که در چین رشد می کند.
البته، چای قرمزی است که در جنوب آفریقا رشد میکند و به لطف طعم ملایم و محتوای کم کافئین آن، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.
در نهایت، کم محبوب ترین نوع چای، چای آبی (اولونگ) است که نیمه اکسید شده و در چین و تایوان رشد می کند. این نوع طعم لطیف و ملایمی دارد، شبیه به چای سبز و سیاه.
اگر اهل ماجراجویی هستید، میتوانید چای سیاه تخمیر شده را که در چایفروشیها فروخته میشود، بچشید.
این نوع چای برای چندین سال تخمیر می شود و طعم های قوی تولید می کند که از بسیار تلخ تا متعادل را شامل می شود.
6 نوع اصلی چای وجود دارد: سبز، سفید، زرد، اولانگ، سیاه و پوئر.
آنها در درجه تخمیر متفاوت هستند یعنی چقدر ماده خام قبل از خشک شدن اکسید شده است. ما در مورد آنها به ترتیب صعودی این درجه صحبت می کنیم.
سبز: برای چنین چای، جوانه ها و 1-2 برگ برداشت می شود، اما این ترتیب ممکن است در مناطق مختلف تولید متفاوت باشد.
برداشت برای جلوگیری از اکسیداسیون تحت عملیات حرارتی قرار می گیرد. بنابراین، محتوای تانن را افزایش می دهد، که مسئول طعم گیاهی نوشیدنی است.
چای سبز عمدتاً در ژاپن و در چین در استان های فوجیان، آنهویی، هنان، جیانگ سو، جیانگشی و ژجیان تولید می شود. در دومی، باروت جمع آوری می شود که در طعم آن نت های ارکیده و سایه های تند ذکر شده است.