سیب خشک شده بالاترین قیمت را در بازار به خود اختصاص داده است

هیچ چیز مثل جویدن سیب تازه نیست، درست است.

اما ارزیابی سیب‌ها در خانه قبل از پوسیدگی، پخش کردن طعم سیب در طول سال و ارزیابی آن به روش‌های مختلف در آشپزخانه ، بدون آموزش درست کردن سیب‌های خشک در خانه و نحوه خشک کردن سیب امکان‌پذیر نیست.

برای اطلاع از قسمت سیب خشک شده در بازار می توانید به سایتها و مراکز معتبر مراجعه کنید.

با چند روش مختلف و چند ترفند مهم می توانید سیب های موجود در دستان خود را با خیال راحت خشک کنید، سیب های خشک را با خیال راحت برای مدت طولانی نگهداری کنید و در تمام طول سال به روش های مختلف از آنها استفاده کنید.

بیایید شروع کنیم به توضیح طرز تهیه سیب خشک، روش های خشک کردن سیب در خانه چیست، با سیب خشک چه کنیم.

سیب

اگر می خواهید سیب های دستتان را خشک کنید، می توانید از بین دو روش آسان، مناسب ترین را انتخاب کنید و دست به کار شوید.

یکی از این روش ها البته خشک کردن در آفتاب است که طبیعی ترین روش است.

با این حال، اگر خانه شما شرایطی ندارد که به شما اجازه دهد سیب ها را در آفتاب خشک کنید، می توانید به راحتی آنها را در فر خشک کنید. حالا این دو روش را یکی یکی توضیح می دهیم.

عملی ترین راه برای خشک کردن ایمن سیب از طریق فر است. برای خشک کردن سیب در فر کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

سیب ها را خوب بشویید. در صورت تمایل پوست را جدا کنید یا بگذارید روی آن بماند.

می توانید سیب های خشک را با پوست یا بدون پوست مصرف کنید.

سپس سیب ها را به صورت دایره های نازک برش دهید.

در صورت تمایل می توانید آن را به نیمه ماه برش دهید، انتخاب با شماست.
هسته وسط برش های سیب را تمیز کنید.

برش های سیب را کنار هم روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ مخصوص فر بچینید تا روی هم قرار نگیرند.

به صورت کنترل شده در فر 100 درجه که شروع به گرم کردن کرده اید بپزید.

پس از 1.5-2 ساعت به طور متوسط، برش های سیب خشک شده را از فر خارج کرده، صبر کنید تا در دمای اتاق کاملا خنک شوند.