ترشی آلبالو ضربان قلب را کنترل می کند

این آلوها تلاقی بین نوعی زردآلو و آلوچه ای هستند که به طور طبیعی به آن ترشی آلبالو “Umeboshi” نامیده می شوند.

Umeboshi به عنوان یک ساخته سنتی ژاپنی، بسیار نادر است که یک آماده سازی معتبر را در سایر نقاط جهان پیدا کنید.

با این حال، بسیاری از مردم سعی می کنند این غذای سنتی را به طور منظم تکرار کنند.

طعم Umeboshi شدید است.آنها ترکیبی از بسیار شور و بسیار تند هستند.این ترکیب می تواند کمی خشن برای جوانه های چشایی بیشتر افراد باشد.

ترشی

اما اگر طعم های شدید را دوست دارید، قطعاً نمی خواهید این یکی را از دست بدهید.ترشی آلو چیست؟آلو ترشی چیستمانطور که از نامش پیداست، ترشی آلو، آلوهای جوانی هستند که ترشی شده اند.

معمولاً آلوهای جوان را برای ترشی انتخاب می‌کنند، زیرا بسیار ترش هستند ترشی آلو می تواند ترکیبی از شیرین، ترش، شور و تند باشد.

آنها برای سلامت روده شما بسیار مفید هستند و مردم اغلب پس از مصرف زیاد کربوهیدرات یا شکر دچار این مشکل می شوند.

به کنترل یا کند کردن افزایش قند خون کمک می کند.

Umeboshi در واقع می تواند تا 100 سال در صورت مساعد بودن شرایط نگهداری شود این دستور غذایی سنتی سرشار از مواد مغذی است و به کاهش وزن کمک می کند.

آلویی که برای تهیه این ترشی «اومه» استفاده می شود، در واقع آنقدر ترش است که در واقع دفع کننده است.

ترشی آنها باعث می شود آنها بسیار خوش طعم تر و برای درمان مشکلات معده مناسب باشند.

اسیدیته شدید آلو ترشی به بررسی انواع مختلف مسائل کمک می کند.

همچنین، طعم شدید ترش و شور می تواند برای بسیاری از افراد بیش از حد باشد سعی کنید زمانی که ترشی را برای اولین بار می خورید زیاد از آن استفاده نکنید.

مقدار ایده آل ترشی آلو که باید مصرف کنید در واقع فقط یک آلو در روز است.