راز هایی در مورد خیارشور شیشه ای یک و یک که هر گز در مورد آن نشنیده اید

خیارشور شیشه ای یک و یک

خیارشور یکی از پیش غذا های خوشمزه بسیاری از سفره ها است.

طرز تهیه سریع آن را فقط در دو ساعت یاد بگیرید.

خیارشور در بسیاری از سفره های عربی یافت می شود، چه یکی از پیش غذاهایی باشد که به صورت تکی سرو می شود و چه جزء سالادها و مواد ساندویچ مخصوصا فلافل و شاورما باشد.

برای خیار شور یک راه آسان و سریع وجود دارد:

روش کار خیارشور سریع:

عناصر:

کیلو خیار
3 قاشق غذاخوری نمک.
نصف فنجان سرکه.
نصف قاشق سیر ریز شده.

روش:
خیار را خوب شسته و سپس برش دهید.

آن را در ظرفی ریخته و به آن آب اضافه می کنیم.

روی آتش می گذاریم تا اول جوش بیاید سپس از آب داخل آن صاف می کنیم.

خیارها را در یک کاسه شیشه ای بریزید و آب مخلوط با سرکه، نمک و سیر را به آن اضافه کنید.

فقط دو ساعت در ظرف می گذاریم بعد با رضایت و شفا سرو می شود.

خیار شور

خیارشور را همراه با وعده های غذایی اصلی سرو کنید.

از آن برای تهیه ساندویچ شاورما استفاده می شود.

برای صبحانه همراه با ساندویچ پنیر استفاده می شود.

در انتخاب دانه های خیار، ترجیحاً دانه های خیار را به اندازه انگشت انتخاب کنید تا زمان زیادی در ترشی نکشید.

خیارشور فواید بسیاری برای سلامتی دارد که ممکن است از آنها بی خبر باشید.

مطالعات اخیر نشان داده است که گرفتگی عضلات را می توان با نوشیدن آب ترشی به مدت یک دقیقه و نیم درمان کرد

.بسیاری از ورزشکارانی که آب ترشی مصرف می کردند گرفتگی عضلات کوتاه تری را نسبت به آنها تجربه کردند.

ورزشکارانی که به دلیل نمک زیاد آب می‌نوشیدند و نسبت سدیم را در بیماران مبتلا به افت ناگهانی فشار خون برابر می‌کرد.

خیارشور یکی از پیش غذا های ضروری در ماه رمضان است و همراه با صبحانه یا سحری سرو می شود که خیارشور را می توان دست نخورده ترشی یا به دلخواه برش داد و در اینجا طرز تهیه خیارشور توسط سرآشپز فاطمه ابوحاتی در خانه شما بدون هیچ مشکلی، با نتیجه تضمین شده.