ادویه کاری خورشتی ضربان قلب شما را کنترل می کند

عنصری که آن اشاره شد یعنی ادویه کاری خورشتی باعث می شود ذهن به سرزمین های دور و سناریوهای پیشنهادی سفر کند

کاری داستانی از ادویه‌هایی که در هاون کوبیده می‌شوند، رایحه‌ها و تابه‌های داغ و پر از طعم را روایت می‌کند.

کاری نماد تمام جذابیت های هند است. ما آن را در بسیاری از دستور العمل ها مانند کاری مرغ، سبزیجات و برنج میل می کنیم.
بیایید دریابیم که از کدام ادویه ها درست می شود و بهترین جفت ها کدامند.کاری ترکیبی از ادویه های هندی است.

که پودر معمولی زرد خردلی را با رایحه ای بسیار معطر تولید می کند.ترکیب کاری کلاسیک شامل فلفل سیاه، زیره، گشنیز، دارچین، زردچوبه، میخک،است.

زنجبیل، جوز هندی، شنبلیله، فلفل قرمز، زعفران، هل است.بسته به ادویه‌هایی که از آن تشکیل شده است، می‌توان کاری «ملایم» به دست آورد.

یعنی کاری متوسط تند یا اگر کاری تند باشد، نوع «شیرین» که برخلاف اسمش شیرین نیست.

ادویه

یک سس کاری ایده آل نیز از ادویه گرانبها ساخته شده است که برای ماهی قزل آلا یا سایر توپ های ماهی، غذاهای گوشتی، مرغ و غذاهای مبتنی بر برنج ایده آل است.

قوام مخملی سس همچنین آن را به عنوان یک سس غوطه ور برای سرو و شام با دوستان ایده آل می کند تا از آن برای غوطه وری و
درست کردن کباب های خوشمزه، صدف ها یا هر چیز دیگری که ترجیح می دهید استفاده شود.

اگر خانگی باشد، سس را می‌توان غلیظ‌تر کرد و با افزودن یک چاتنی انبه یا یک قاشق چای‌خوری مربای زردآلو به پودر کاری، آن را با نت‌های معطر غنی‌تر کرد.

در غذاهای هندی اصطلاح کاری با معادل ماسالا نشان داده می شود. ده ها ماسالا مختلف وجود دارد: معروف ترین آنها گارام ماسالا و تنوری ماسالا هستند.

گارام ماسالا را مخلوط جوش نیز می نامند زیرا از ادویه های بسیار تند مانند فلفل، سیر، پودر زنجبیل، کنجد، دانه خردل، رازیانه و سایر ادویه های برشته شده تشکیل شده است.

تنوری ماسالا نام خود را از تنور سفالی استوانه‌ای شکل گرفته که گوشت در آن پخته می‌شود و از فلفل هندی، گشنیز، میخک،
سیر، هل، شنبلیله، دارچین، فلفل دلمه‌ای، پیاز و زنجبیل تهیه می‌شود.